Kirjailijan Blogi

— Tutkimustieto on pääomaa

Osallistu kyselytutkimukseen!

KYSELYTUTKIMUS KOKEMUKSISTA, JOTKA MIELESTÄSI TODISTAVAT KUOLEMANJÄLKEISESTÄ ELÄMÄSTÄ

Oletko kokenut sellaista, mikä mielestäsi todistaa elämän jatkumisesta tuonpuoleisessa? (Ns. survival-kysymys) Oletko esimerkiksi nähnyt vainajan hänen kuolinhetkellään tai kohta sen jälkeen, kuullut läheisen kertovan omasta kuolinvuodenäystään tai kokenut kummittelua talossasi tai muualla? Onko läheisesi tullut tapaamaan sinua unessa siten, että hän on tuonut jonkin todistavan viestin tai keskustellut kanssasi? Tai oletko saanut omasta mielestäsi riittävän todistuksen elämän jatkumisesta jonkun meedion kautta?

Pyydän, että kuvailet tapausta melko lyhyesti mutta mahdollisimman tarkasti. Voit esimerkiksi mainita meedion nimen ja kansalaisuuden tai tapahtumapaikan. Mainitse myös, mikäli muistat, tapahtumavuosi. Lisäksi voit antaa seuraavat tiedot: ikäsi, sukupuolesi ja ammattisi sekä koulutustasosi. Taustatiedot eivät ole välttämättömiä, mutta ne auttavat luokittelemaan kokemuskuvauksia. Huom. Älä vastaa tähän postaukseen tai Facebookin viestitoiminnon kautta. Lähetä kokemuksesi sähköpostiini: tea.holm@helsinki.fi

Olen valmistunut teologiksi ja uskontotieteilijäksi Helsingin yliopistosta. Tein väitöskirjan spiritualismista vuonna 2016. Teen parhaillaan tietokirjaa psyykillisestä tutkimuksesta. Jos osallistut tähän tutkimukseen vastaamalla, niin annat luvan kokemuksesi käyttöön tutkimustarkoituksessa. Henkilötietojasi ei julkaista. Aineisto luokitellaan esim. N = naisvastaaja ja M = miesvastaaja, kuten N1 ja M1 jne. Kokemuksia julkaistaan vain tutkimustarkoituksessa, nimettömänä. Henkilö- ja yhteystiedot ovat vain tutkijan hallussa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille.

#kyselytutkimus #tutkimus #kuolemanjälkeinenelämä

Kuva: Pixabay